Nieuw dancefestival in openluchttheater

EIBERGEN – My Life Live is een nieuw dancefestival in openluchttheater dat op zondag 13 mei voor het eerst wordt gehouden. Er zijn optredens van de deejays Harm Wesselink, Pim Adema en DJ Impulzo. Het festival wordt afgesloten door DJ The Unexplained. ‘’De vergelijking met het jaarlijkse festival Have A Nice Day is natuurlijk snel gemaakt, maar dit is wel een maatje kleiner’’, meldt de organisatie.

De muziekstijlen die gedraaid worden lopen uiteen van techno en trance tot progressive beats. Naast heel veel muziek zijn er ook enkele gigs. Zo is Tijntjes Heffie Metal de hele dag van de partij met zijn graafmachinekraantje. Met de machinegrijper maakt de ‘ongrijpbare vogel’ Martijn Freriks een flesje bier open en kan hij zelfs een audiospeler bedienen. ,,Ongelooflijk knap en leuk om naar te kijken”, zegt de organisatie. Ook freerunner Mark  Elschot is van de partij. Hij zal enkele demonstraties geven.

Nieuwsuitberkelland gaat het festival met een aantal jongeren, die een gelegenheids-crew vormen, in beeld brengen. Daarnaast is er een gratis meet & greet met de partyfotograaf. Het festival ‘My Life Live’ duurt van 15.00 tot 21.00 uur en de entree bedraagt 5 euro. Uitvoerige programma info staat vermeld op www.openluchttheatereibergen.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven