Open dag bij Borculose tennisvereniging

BORCULO – De Wildbaan Op zaterdag 9 juni organiseert de jeugdcommissie van tennisvereniging De Wildbaan een open dag speciaal voor kinderen. Iedereen die nieuwsgierig is of tennis speelt, is van harte welkom op het tennispark samen met ouders, broertjes, zusjes en vriendjes. Kinderen kunnen kennis maken met tennis en daarnaast worden er leuke en smakelijke activiteiten georganiseerd. Het belooft een sportieve en gezellige dag te worden. Aan de activiteiten zal het zeker niet liggen.

Uiteraard is jeugdtrainer Loet Baard aanwezig die de kinderen op speelse wijze kennis laat maken met de balsport. Hij verzorgt diverse clinics en een tennisdemonstratie, zodat kinderen zelf ervaren hoe leuk de tennissport kan zijn. Loet heeft ruime ervaring met het trainen en opleiden van kinderen in de tennissport en weet als geen ander wat zij leuk vinden. Maar dat is nog niet alles.

Naast een springkussen van HBB verhuur is er speciaal voor de jonge bezoekers een ijskar met heerlijk schepijs van IJsboerderij ‘t Dommerholt aanwezig. Want na een sportieve prestatie is een ijsje zeker op zijn plaats. Voor de papa’s en mama’s wordt er koffie en thee geserveerd op het nieuwe terras dat onlangs is aangelegd op het tennispark.

Zo kunnen de sportprestaties van de kinderen goed bekeken worden vanaf de zijlijn. De open dag start om 10.00 uur tot 12.00 uur. Het middagprogramma start om 12.30 uur en duurt tot 14.30 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven