Opgave voor jaarlijkse Verengingsdag

EIBERGEN – Onder leiding van de Activiteitencommissie houdt FC Eibergen op zaterdag 9 juni weer haar jaarlijkse Verenigingsdag. De dag is vernieuwd van opzet en kent tal van ingrediënten voor jong en oud. Vanaf 11.30 uur wordt iedereen (spelers, niet-actieve leden, ouders, sponsors etcetera) op originele wijze verwelkomd. Rond 12.00 uur wordt met het programma begonnen. De pedaalliefhebbers hebben weer de mogelijkheid om zich uit te leven op een prachtige fietstocht.

Kinderen kunnen zich de hele middag of fraaie wijze laten schminken. Wat het voetballend gedeelte betreft is er weer een 4 tegen 4 toernooi, waarbij de jeugdleden en hun ouders het tegen elkaar opnemen. Ook wordt er weer een ballonnenwedstrijd gehouden. Wellicht het hoogtepunt van de middag is een optreden van de zanger Tim Leon, die ondermeer zijn in Eibergen opgenomen debuutsingle ‘Oranje kampioen’ ten gehore brengt. De jonge zanger denderde vorige week op plaats 57 de Nederlandse Mega Top 100 binnen.

In samenwerking met een Eibergs evenementenbureau staan er een drietal splinternieuwe attracties opgesteld, waarop iedereen zich kan uitleven: stropdas schieten, boarding poort voetbal en een spectaculaire wipe-out baan, De supportersvereniging Eibargs Blauw zal spulletjes uit haar merchandising voor een gereduceerde prijs aanbieden.

Rond 16.15 uur begint het officiële gedeelte met ondermeer de huldigingen van de kampioensteams van afgelopen seizoen en de bekendmaking van de supporter van het jaar.

Vanaf 19.00 uur kan er op breedbeeldscherm in de kantine gekeken worden naar de EK-wedstrijd Nederland-Denemarken. Aan het optreden van Oranje in de Oekraïne is deze dag tevens een prijsvraag verbonden: de fraaist geklede Oranje-supporter ontvangt een attentie.

Opgaves voor het 4 tegen 4 toernooi (speler met naam ouder) en voor het boarding poort voetbal (koppels) kunnen gedaan worden via de reeds uitgedeelde flyers met antwoordstrookjes. Deze strookjes dienen voor zaterdag 2 juni te zijn ingeleverd aan de bar in de kantine van FC Eibergen op sportpark De Bijenkamp. Mailen kan ook: [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven