Rotor 7 tegen 7 toernooi vrijdag in Rekken

EIBERGEN – Aan het Rotor Recreatief 7-7 voetbaltoernooi voor volwassenen(dames en heren)op vrijdagavond 25 mei doen 16 teams uit de hele regio mee. Het is al weer de 21e keer dat het toernooi georganiseerd wordt door de Eibergse Sport Federatie i.s.m. FC Eibergen en Sportclub Rekken. Het team Tirol Express uit Eibergen verdedigt de titel en de Brandweer Eibergen de Fair Play-prijs. Het toernooi zal plaatsvinden bij Sportclub Rekken op sportpark ‘t Asterloo.

Het toernooi is een onderdeel van de sportstimuleringsactiviteiten van de Eibergse Sport Federatie en is speciaal bedoeld voor de doelgroep volwassenen. Er wordt 7 tegen 7 gespeeld op een half veld met aangepaste spelregels. Zo mag er onbeperkt gewisseld worden en duren de wedstrijden 12 minuten. Bedrijfs- en vriendenteams hebben zich opgegeven voor dit toernooi waarbij gezelligheid en fair play voorop staan.

De eerste wedstrijden starten om 18.30 uur en rond 22.00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de SFB tel. 0545-476727 of kijken op www.sportfederatieberkelland.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven