Schuurman BZC weer in finale play offs

BORCULO – Dit weekeinde wisten de heren van Schuurman BZC zich voor de tweede keer in de clubhistorie te plaatsen voor de finales van de play offs om het kampioenschap van Nederland. In twee wedstrijden wisten de Achterhoekers veelvoudig landskampioen Polar Bears uit Ede te verslaan. Vrijdagavond in Borculo wisten de Beren tot de derde periode bij te blijven tot een stand van 8-6.  Daarna liep BZC uit tot een eindstand van 13-8.

In de tweede wedstrijd zaterdagavond in Ede in een afgeladen vol zwembad De Peppel had Polar Bears in de eerste twee periodes vele man/meersituaties. Echter, men wist geen enkele mogelijkheid te benutten. Schuurman BZC speelde in de verdediging erg sterk en benutte wel zijn overtalsituaties. Eigenlijk, was de wedstrijd na drie periodes bij een stand van 3-8 wel gespeeld. BZC kon zich in de laatste periode concentreren op het uitspelen van de wedstrijd naar een eindstand van 6 -11.

Keeper, Robert Beskers en Lars Gottemaker met vier doelpunten speelden een zeer sterke wedstrijd in Ede. Komende weekeinde worden de finalewedstrijden gespeeld tegen GZC Donk uit Gouda. Donk wist zondagmiddag in de derde wedstrijd na verlenging en strafworpen te winnen van AZC uit Alphen a/d Rijn. De eerste finalewedstrijd wordt vrijdagavond  18 mei om 20.00 uur gespeeld in Borculo.

Zaterdag 19 mei (tijd nnb) wordt er gespeeld in Gouda. Een eventuele derde wedstrijd wordt zondag 20 mei om 16.00 uur in Borculo gespeeld.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven