Spelers Heure succesvol op eigen terrein

BORCULO – De touwtrekkers van het Borculose Heure hebben goed gepresteerd op het vierde competitie toernooi dat in Borculo op eigen terrein werd gehouden. De afgelopen week was er al veel werk verzet om het terrein klaar te maken voor de wedstrijden. ’s Morgens werd er gestart in de dames en de heren 720 kg.klasse. Waar het 720 kg.team van Heure vorige week nipt de eerste plaats kon bezetten voor concurrent TTV Vorden wist men de voorsprong nu  te vergroten door de volle dagwinst binnen te halen.

In de totaalstand staan ze nu 6 punten voor op Vorden terwijl Koapman uit Tilligte op ruime achterstand de derde plaats bezet. In het middagprogramma kwamen de jeugd A en B en de heren 680 kg. A en B klasse aan het touw. Het nog erg jonge jeugd B team van Heure wist op eigen terrein gedeeld eerste te worden met  lijstaanvoerder Erichem. Een hele goede prestatie waar men zeer tevreden mee was. In het klassement staat Heure op een vierde plek. Het Heren 680 kg.A team kwam verrassend goed voor de dag.

Na de eerste drie toernooien matig te hebben gepresteerd lieten de Borculose mannen zien dat er terdege rekening gehouden moet worden met Heure. Erg spannend was de strijd tegen de nummer 1 TTV Vorden en de nummer 3 Vios Bison, Dit waren meteen de enige wedstrijden die Heure verloor.

In de totaalstand steeg Heure van een 5e naar een gedeelde 3e plaats samen met Eibergen dat een totale off-day had in deze klasse. TTV Vorden voert hier de ranglijst aan met een ruime voorsprong op Vios Bison. Over twee weken gaat de competitie verder in Warnsveld bij TV Treklust, de wedstrijden beginnen om 10.30 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven