Sporters trappen 1.300 euro bij elkaar

overhandiging-check-outdoor-cycling-marathonEIBERGEN – Tientallen sportievelingen trapten zich afgelopen weekend in het zweet tijdens een Outdoor Cycling Marathon in het openluchttheater van Eibergen. Dat gebeurde op het geluid van opzwepende beats. De Outdoor Cycling Marathon was een initiatief van Jan klein Haneveld. Hij is niet alleen vrijwilliger van het theater, maar ook sportinstructeur. Samen met zijn maatje Ronnie Nijland had hij alles tot in de puntjes geregeld. Het doel van de happening was geld te verzamelen voor het theater.

Zo ging het inschrijfgeld rechtstreeks naar de stichtingskas. Ook enkele andere partijen werkten belangeloos mee. Een blije voorzitter Henk Nijhof nam een enveloppe met 1.300 euro in ontvangst. ”We zijn in onze nopjes met al onze vrijwilligers, maar dit is natuurlijk de overtreffende trap.”

Bij de overhandiging hadden de initiatiefnemers nog een verrassing in petto: ”Volgend jaar gaan we opnieuw een sportieve benefit- uitdaging voor het theater organiseren”, aldus het duo.

Foto’s Michael de Witte:
[nggallery id=2758]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven