TV Mallumse Molen 1 pakt twee punten

EIBERGEN – Het eerste team van TV Mallumse Molen heeft zondag op het park van T.V. Elden twee punten weten te pakken. In de zon werden een aantal mooie wedstrijden afgewerkt, maar het eerste team kon niet meer dan twee wedstrijden winnen tegen de koploper. Sabine van der Kamp leed een zeldzame nederlaag op de eerste damesenkel. Na een spannende eerste set kon ze haar niveau niet vasthouden en verloor ze met 6-7 6-2 6-1. Ook de tweede damesenkel ging verloren.

Rosanne Boekestijn was een maatje te klein en verloor met 6-2 6-1. Stef Kleinluchtenbeld wist in een spannende driesetter het eerste punt voor TV Mallumse Molen binnen te halen. Hij won met 4-6 7-6 6-2. Rick Sniekers kon het tweede punt niet binnen slepen. Hij verloor met 6-2 6-0. De damesdubbel was een spannend gevecht. Sabine van der Kamp en Maike Klein Gunnewiek stonden in de derde set met 4-1 voor, maar wisten dit niet door te zetten. Ze verloren met 6-3 1-6 6-4.

Stef Kleinluchtenbeld en Marc Karnebeek speelden een uitzonderlijk goede herendubbel. Tegen alle verwachtingen in wisten zij met 7-5 7-6 te winnen. Beide mixdubbels waren echter weer prooi voor T.V. Elden. Marc Karnebeek en Maike Klein Gunnewiek verloren met 6-1 6-1 en Rick Sniekers en Rosanne Boekestijn verloren met 6-1 7-5. Volgende week heeft het eerste team een rustdag.

Pas 2 juni zullen zij hun volgende wedstrijd spelen, welke meteen de laatste is. Die dag ontvangen zij T.V. Park Grintebos. Einduitslag: T.V. Elden – TV Mallumse Molen: 6 – 2.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven