Uitslagen paardensport in Berkelland

GEESTEREN – Uitslag concours in Geesteren Pasruiters paarden en ponies: In de B dressuur was er een 1ste prijs voor Femke ter Horst en Nienke Klein Severt.  In de L1 was er een 3 de prijs voor Elke Kettering en Najama Voogd. Anneke Thuinte behaalde een 1ste prijs in de B cat c. Yvet Nijhof was met Big Bears Unox  1ste en 3de in de L1 dressuur en 3de in het b springen. Met Pinkellady was ze ook 3de in de B cat c. Noa ter Braak was in de L2/ M1 cat AB 1ste.

Uitslagen R.v de Molenruiters Rekken: Dressuurwedstrijd te Rijssen Pony’s L1 dressuur cat. C 1e Kalijn Olde Klieverink met Cesar. Concours te Geesteren Pony’s L springen cat. D 2e Julia te Woord met Jacodi’s Aziël Paarden: Z2 dressuur 1e en 2e Saskia Leusink met Varola. Uitslagen Hamelandse Ruiters: Tijdens het pinksterconcours in Geesteren gelderland, georganiseerd door de Hamelandse Ruiters, deden veel leden van deze vereniging goede zaken. Bij het springen behaalde Arjan Meerbeek met zijn paard Mistery een 1e prijs in het B springen 40+, Geert Snijder won met Wieteke het L springen 40+ en Henk-Jan Klein-Braskamp won met Venus het M springen 40+ tevens won hij de Den Hartog Bokaal.

Ook in de dressuur werden er prijzen behaald. Ditta Scharenberg-Lourens behaalde met Newrath Bouncer een 1e prijs in de B dressuur, Chantal Nijland behaalde tweemaal een vierde prijs in de klasse L1 dressuur met het paard Cheyenne Pepper. Sanne Bolster en Amaryllis behaalden een 6e prijs in de M2 dressuur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven