Vijftigjarig bruidspaar in zonnetje gezet!

tn_50-jarig-bruidspaar-eibergen-2012-8EIBERGEN – Voor Annie en Henk Buunk was zondag 13 mei een dag om nooit te vergeten. Het 50-jarig bruidspaar keek verbaasd op toen er ’s middags rond 13.00 uur een stoet met oude tractoren voor het huis stond te ‘brullen’. Oldtimer Club Eibergen wilde het bruidspaar in het zonnetje zetten daarom kwamen meerdere oldtimerliefhebbers met hun tractor naar de Koningin Julianastraat om het duo te feliciteren. “De sfeer was geweldig, je zag aan de gezichten dat ze genoten”, laat Herman te Dolle weten.

Na de felicitaties ging het 50-jarig bruidspaar samen met familie en vrienden – onder begeleiding van de oude tractoren en een oldtimer brandweerauto – richting Kerkemeijer in Rekken om daar een feestje te vieren. Ze werden in een huifkar vervoerd die getrokken werd door een tractor van Wim te Poele.

Heel wat Eibergenaren stonden langs de weg of zwaaiden vanuit het raam om de stoet te groeten. Nieuwsuitberkelland.nl kreeg meerdere mailtjes binnen met vragen waarom de tractors zondagmiddag door Eibergen reden. Het raadsel is nu opgelost!

Foto’s Jeroen Sloot:
[nggallery id=2733]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven