Wim Schepers nieuwe trainer A-jeugd

BORCULO – De jeugdafdeling van vv DEO zit in de lift. Voor het eerst sinds een aantal jaren zijn bij de jeugdafdeling van de Dijkhoekse voetbalvereniging komend seizoen alle voetbalteams vertegenwoordigd. Dit betekent onder meer dat vv DEO ook weer over een elftal met A-junioren zal beschikken. De voetbalvereniging uit Borculo is er in geslaagd Wim Schepers uit Neede als nieuwe trainer voor de A-jeugd aan te trekken. Wim Schepers was een aantal jaren geleden ook al trainer bij de jeugdafdeling bij vv DEO. Jeugdvoorzitter Jeroen Franck is erg blij met de komst van deze zeer ervaren trainer: ”We zijn zeer verheugd dat Wim weer naar de Dijkhoek komt. Hij past goed bij onze vereniging en kent ook nog steeds veel mensen binnen DEO.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven