Beach sportweekend is succes geworden

tn_dsc04552EIBERGEN – Twee dagen lang (zaterdag en zondag) konden sportliefhebbers zich uitleven op het ‘strand’ in het centrum van Eibergen. Nieuw dit jaar was het beachsoccertoernooi. Eigenlijk stond dit zaterdag op het programma maar omdat er weinig deelnemers waren is het beachsoccer verplaatst naar zondag. “We zijn blij met deze invulling. De inschrijvingen voor het beachvolleybaltoernooi liepen wat terug. Daarom konden we het terrein mooi opvullen met voetbal”, aldus Gerard Ruesink.

Dick Hulshorst – van Sport Federatie Berkelland – verzorgde het beachsoccertoernooi. De organisatie van het beachevenement laat weten dat waarschijnlijk volgend jaar het voetbalgedeelte wordt uitgebreid. Beide onderdelen (voetbal en volleybal) trok veel bekijks. Vooral het mooie weer zorgde voor extra voetjes. Vorig jaar viel het evenement in het water.

In 2001 is het beachvolleybaltoernooi voor het eerst gehouden in het centrum van Eibergen. Boemerang organiseerde dit. Het evenement dreigde te stoppen. Drie heren uit Eibergen –  Gerard Ruesink, Hans Poelarends en Henk Wahl – hebben er nieuw leven in geblazen.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2828]

Foto’s Sam Wedel:
[nggallery id=2829]

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven