De Graafschap tegen HSC 21 in Borculo

BORCULO – De wedstrijd tussen De Graafschap en HSC 21 op 14 juli in Borculo vormt een stijlvolle afsluiting van de jubileumactiviteiten van voetbalvereniging  Reünie. En het belooft niet ‘zomaar’ een oefenpotje te worden, want beide teams is er alles aan gelegen om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Het afgelopen seizoen gedegradeerde De Graafschap is er alles aan gelegen om zo snel mogelijk weer naar de eredivisie te promoveren. Een uitdagende klus voor de nieuwe trainer Pieter Huistra, die natuurlijk zo snel mogelijk zijn visitekaartje wil afgeven.

Dat geldt uiteraard ook voor de nieuwe spelers van het team, die hun uiterste best zullen doen om een vaste plek in het elftal te veroveren. We zullen ongetwijfeld kennis maken met de nieuwe contouren van het team en het spel van De Graafschap.

Aan de andere kant zal HSC 21, uitkomend in de topklasse van het amateurvoetbal, er niets voor voelen om zich zomaar gewonnen te geven. Deze ontmoeting is voor hen niet alleen een mooi onderdeel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ook hier geldt dat met name de nieuwe spelers zich graag op de kaart willen zetten. Een wedstrijd tegen een profclub is natuurlijk een extra uitdaging om te laten zien dat het niveau van de topamateurs  wel heel dicht aansluit bij dat van de profs. De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 14 juli, aanvang 14.30, uur op het sportpark De Wildbaan in Borculo. Met deze wedstrijd wordt tevens het 80-jarig jubileum afgesloten van voetbalvereniging Reünie.

En het organisatiecomité, bestaande uit Jeroen ten Bras, Gerard ten Bras, Bert Eggink, Jan Boeijink, Harry Messink, Jeffrey Wansink, Jan Bisperink, Marco Engelberts en Mike Hemmink,  kan met dit hoogtepunt van de diverse activiteiten terugzien op een zeer geslaagd jubileumjaar.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven