Gebouw D.E.O. helemaal in de steigers

BORCULO – Het voetbalseizoen is afgelopen, maar bij v.v. D.E.O. in Borculo is het nog lang niet rustig langs de velden. Onder de naam ‘D.E.O. in de steigers’ steken al sinds enkele weken vele vrijwilligers hun handen uit de mouwen om de kantine, de entree van de kantine en de bestuurskamer van een nieuw uiterlijk te voorzien. Dit alles is een initiatief van de D.E.O. Moaten. Dit is een groep van leden, oud-leden, sponsoren en anderen, die D.E.O. een warm hart toedragen.

Gezamenlijk besluiten zij elk jaar op welke wijze het door hen bijeengebrachte geld wordt besteed. Kenmerkend hierbij is, dat iedereen (van jong tot oud) van het bestedingsdoel profiteert. Bij de uitvoering van de plannen stelden de jubilerende D.E.O. Dames een geldbedrag beschikbaar, loopt één van de Moaten mee met de Vierdaagse in Nijmegen en helpen vele handen mee met de verbouwing. Echter, elke bijdrage is mooi meegenomen. Vandaar, dat ook het project is aangemeld voor een bijdrage vanuit het Coöperatiefonds van de Rabobank Graafschap-Noord.

Van 15 juni tot 1 augustus kan elk Rabobank-lid (van dit Rabobank-district) een éénmalige stem uitbrengen op een project. Afhankelijk van het aantal stemmen kent de Rabobank een financiële bijdrage toe aan diverse projecten. Uiteraard hopen de D.E.O. Moaten hierbij op uw stem. Op de website: www.stemophetcooperatiefonds.nl (onder: Berkelland) kunt u niet alleen uw stem uitbrengen, maar ook beelden zien van de verbouwing.

Tot slot kan iedereen meer informatie vinden op de website van v.v. D.E.O.: www.vvdeo.nl.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven