Gymnastiek Odival viert 85-jarig bestaan

EIBERGEN – Gymnastiek Odival uit Eibergen bestaat dit jaar 85 jaar en viert dit met een spectaculaire jubileum voorstelling. In het thema ‘Broadway’ zullen de deelnemende groepen zich presenteren en de veelzijdigheid van de vereniging tonen. Op zaterdag 23 juni a.s. zullen er twee voorstellingen worden gegeven. De middag voorstelling start om 14:00 uur, de avond voorstelling start om 20:00 uur in de Pickerhal aan de Kerkstraat in Eibergen.

Vanwege de verwachte drukte kunnen in de voorverkoop kaarten worden gekocht a € 7,50 bij bakker Schreuder, de Brink (voorheen Jamin), FG slijterij en Sportwijzer. De deuren van de Pickerhal gaan 45 minuten van tevoren open. Tijdens de jubileum voorstellingen is gekozen voor een opzet met drie werkvloeren, zodat het een snelle en afwisselende show wordt.

Disciplines die in twee uur voorbij zullen komen zijn kleutergym, jazz, trampoline springen, streetdance, toestelturnen, HipHop, freerunning, gymnastiek, acrogym en zelfs twirlen, de laatste uitbreiding in het aanbod van Odival. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar www.odival.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven