Het bedrijf Vidi verhuist naar Borculo

EIBERGEN – Vidi het expertise- en onderzoeksbureau dat schades in de ruimste zin van het woord behandelt, vaststelt en regelt – verhuist per 1 juli naar een nieuw, ruimer kantoorpand aan de Spoorstraat 2-4 in Borculo. Op die dag nemen 18 van de in totaal 65 medewerkers (45 fte’s) hun intrek in het voormalige pand van SNS Reaal, dat een kantooroppervlakte heeft van 827 vierkante meter over twee etages.

Volgens eigenaar Wim de Hoog is Vidi door de explosieve groei van de laatste jaren uit haar huidige onderkomen aan de Mors 11 in Eibergen gegroeid. ”We groeien op alle fronten. We worden steeds vaker ingeschakeld voor zowel expertisewerkzaamheden, met name voor brand- , reis- en aansprakelijkheidschades,  als voor fraude- en toedrachtonderzoeken.”

Momenteel haalt VIDI ongeveer 75 tot 80% van de omzet uit expertise- en schaderegelingswerkzaamheden en de resterende 20 à 25% uit activiteiten op het gebied van fraude- en toedrachtonderzoeken. Een deel van alle werkzaamheden – expertise én onderzoek – heeft betrekking op reisclaims: 40 à 45%.

De overige activiteiten betreffen de branches brand, aansprakelijkheid en overige werkzaamheden. Op 5 juli a.s. zal de officiële opening van het nieuwe pand plaatsvinden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven