Jeugdkamp in Neede is niet voor mietjes!

tn_dsc04734NEEDE – Enkele voorbijgangers keken zaterdagavond vreemd op toen ze langs de Hofmaatvijver reden. “Is er nu al een survivalrun in Neede?, een beetje vroeg.” Van vrijdag tot zondag organiseerde sportclub Neede een jeugdkamp rondom het sportpark. De survivalloop was één van de onderdelen. Voor de jongeren en de begeleiders was dit een groot spektakel. Het ‘nethangen’ (wedstrijdje wie het langst blijft hangen) boven de Hofmaatvijver trok daarom veel bekijks (zie foto’s en video).

Gerben Vrielink: “Dit kamp is elk jaar een groot succes. Het is een keer wat anders dan een potje voetbal. In totaal hebben honderdvijfendertig leden zich opgegeven. Vanavond gaan we naar de Needse Berg waar we een smokkeldropping gaan houden. De jongeren slapen in tenten die opgebouwd zijn op ons sportpark. Zondagmorgen starten we met een ontbijt en maken we ons op voor het buikschuiven.”

Het kamp is mede mogelijk gemaakt door meerdere sponsoren uit Neede en omgeving. Onder andere Kwakkel, Kettering, Wormgoor Assurantie, Bowise, Boenders Eibergen, bakkerij Stroet, Albert Heijn, en loonbedrijf Olminkhof.

De organisatie – Gerbert Wegdam, Han ten Voorde, Gerben Vrielink, Kevin Vos, Gerd Bos en Marc Dieperink – kijkt met een tevreden gevoel terug op het jeugdkamp.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2848]

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven