Natuurbad in Rekken bestaat nu 75 jaar!

REKKEN – Wist u dat het zwembad in Rekken 75 jaar geleden geopend is door een boerenechtpaar met een kinderwagen, die, op uitnodiging van de badmeester, de duiktoren beklommen en later met z´n allen in het water geraakten? Nostalgie en realiteit. Na 75 jaar is het zwembad ook nu nog een trekpleister voor jong en oud. Mieke van Aspert-Mos: ”Wij vieren daarom ons 75 jarig bestaan op vrijdag 13 juli door een feestelijke receptie met aansluitend een spellenmiddag voor de kinderen.”

Iedereen is welkom op het natuurbad aan de Van Ouwenallerlaan (vanaf 13.30 uur). Van 15.00 tot 17.00 uur is er voor de kinderen een spellencircuit. Het thema is de Olympische Spelen. De jonge kinderen tot 8 jaar strijden in Europese landenteams. Vanaf 8 jaar wordt er en wereldcompetitie gehouden. In groepen worden de kinderen uitgedaagd op 6 onderdelen. De deelname is gratis en tegen een kleine vergoeding is er eten en drinken te verkrijgen.

Deze middag is ook een mooie gelegenheid voor nieuwe gasten, om eens te ervaren hoe heerlijk het is om te zwemmen in natuurlijk gezuiverd bronwater en te ervaren hoe fijn het is om in schoon water te zwemmen zonder chloor. ”Vertel het door aan je vriendjes en vriendinnetjes en kom testen hoe fit en behendig jij bent in het water. Wie weet word jij Olympisch kampioen van Rekken”, aldus Van Aspert-Mos.

Voor opgave voor het vieren van het  75 jarig bestaan en/of  voor aanmelding voor de spellenmiddag kunt u zich aanmelden op ons e-mailadres [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven