Nieuwe spelers voor Schuurman BZC

BORCULO – Thomas Lucas en Rob Gottemaker gaan in het nieuwe seizoen spelen bij tweevoudig landskampioen Schuurman BZC uit Borculo. Veelvoudig international, Thomas Lucas (23 jr.) speelde de afgelopen vier jaren bij ASC Duisburg, de nummer twee van Duitsland. Vorig najaar was de midvoor nog tegenstander van zijn nieuwe club tijdens de LEN-EuroCup in Nijverdal. Na de periode bij Duisburg was Thomas toe aan een nieuwe uitdaging toe en deze heeft hij gevonden bij Schuurman BZC. Thomas heeft net als zijn broer Matthijs, die al twee seizoenen in Borculo speelt, de jeugdopleiding van AZ&PC in Amersfoort doorlopen.

Rob Gottemaker (21 jr.) komt over van record kampioen AZC uit Alphen a/d Rijn, dat de afgelopen jaren weer volop meespeelde in de strijd om het landskampioenschap.  Rob heeft als jeugdinternational meegespeeld op de EJK’s  van 2007, 2008 en 2009 . Ook Rob treft zijn broer, Lars, bij de Achterhoekers aan. Beide heren hebben in hun jeugd getraind en gespeeld bij streekgenoot Het Ravijn uit Nijverdal  en zij hebben bij die club ook al een aantal jaren hoofdklasse ervaring opgedaan.

De leiding van Schuurman BZC is zeer content met de komst van beide spelers ook met het oog op de gewijzigde opzet van de LEN Champions League.

[nggallery id=2857]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven