Politie zoekt getuigen na poging inbraak

REKKEN – Vrijdagmiddag 29 juni hebben twee vrouwen bij een woning aan de Rode Slatweg in Rekken twee mannen overlopen die vermoedelijk wilden inbreken in de woning. De twee vrouwen kwamen rond 13.30 uur bij de woning en zagen daar een oude witte bestelauto staan. In de auto zat een man. Ook zagen zij dat een andere man probeerde om de deur van de woning te openen. Nadat de vrouw deze man had aangesproken, stapte hij bij de andere man in de auto, waarna ze snel wegreden.

Het signalement van de man die bij de deur van de woning werd gezien luidt: ongeveer 1.75/1.80 m, blanke huidskleur, 28 a 30 jaar, donkerbruin kort haar, bol gezicht, normaal postuur, tatoeages op arm. De man droeg een lichtgrijs T-shirt en een donkere broek. Het signalement van de dader in auto luidt: ongeveer 1.80 m, blanke huidskleur, 28 a 30 jaar, donkerbruin haar, slank postuur. Deze man droeg een donker T-shirt en een spijkerbroek.

De politie onderzoekt de zaak en vraagt mensen die iets gezien hebben dat hiermee te maken kan hebbe contact op te nemen met 0900 – 8844.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven