Spektakel tijdens zomerfeest Lochuizen

afbeelding-nieuw-roy-10915.jpgLOCHUIZEN – De vrijwilligers die het zomerfeest in Lochuizen organiseren zijn op dit moment druk bezig met de voorbereidingen. Op 22, 23, en 24 juni staat Lochuizen weer ‘op z’n kop’. Volgens Joachim Geerdink (PR-man) wordt het opnieuw een groot spektakel. ”Aan alle leeftijdscategorieën is zoveel mogelijk gedacht, dus vermaak voor jong en oud. Van een gezellig bedrijvenuurtje met BBQ, spetterende muziek op zaterdagavond tot de noaberspelen op zondag. Genoeg te doen dus.”

Vrijdag start het feest met een bedrijvenuurtje (17.00 uur). Daarna volgt het vogelschieten en de damesspelen. De eerste feestdag wordt afgesloten met een spetterende playbackshow (21.30 uur). Zaterdagmiddag staat in het teken van sport, spel en vermaak. Vanaf 12.30 uur start de kinder- jeugdmiddag. Tevens is er een volleybaltoernooi, wedstrijd klootschieten en een 5-kamp. ’s Avonds staat de Capri Roadshow op het programma (vanaf 21.30 uur).

Zondag wordt het feest in Lochuizen afgesloten met de noaberspelen. Dan kunnen deelnemers weer van de hellingbaan en snelheid maken tijdens het buikschuiven. Meer informatie op www.lochuizen.nu.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven