TV Mallumse Molen 1 boekt overwinning

EIBERGEN – Het eerste team van TV Mallumse Molen heeft in de strijd om degradatie op de laatste speeldag goede zaken gedaan. Op het eigen park werd tegen T.V. Park Grintebos duidelijk gestreden om klassebehoud. In de stromende regen werd de eerste overwinning van het seizoen geboekt. Beide damesenkels werden gewonnen. Sabine van der Kamp won met 6-1, 7-6 en Lisa Nijbroek won met 6-4, 3-6 en 6-2.

Ook bij de heren ging het voorspoedig. Stef Kleinluchtenbeld wist met 6-3 en 6-1 te winnen. Tom Kleinluchtenbeld kon de overwinning echter net niet binnenslepen. Hij verloor met 7-5 en 6-4. De dubbels verliepen, zoals al vaker deze competitie, weer erg moeizaam. Ze werden beide dan ook vrij overtuigend verloren. Rosanne Boekestijn en Lisa Nijbroek verloren met 6-3 en 6-2. Tom Kleinluchtenbeld en Marc Karnebeek waren ook duidelijk de mindere, zij verloren met 6-1 en 6-2. Ditmaal gingen beide mixdubbels echter wel naar TV Mallumse Molen.

Iets wat deze competitie nog niet eerder is gebeurd. Sabine van der Kamp en Stef Kleinluchtenbeld begonnen de wedstrijd erg sterk, maar wisten die goede vorm niet door te trekken in de tweede set. Ze wonnen uiteindelijk met 6-1, 6-7 en 7-6. Ook de tweede mixdubbel was prooi voor Eibergen. Maike Klein Gunnewiek en Marc Karnebeek waren met 6-3 en 6-4 te sterk voor hun opponenten uit Haaksbergen.

Door de 5-3 winst van TV Mallumse Molen in deze derby heeft het team naar alle waarschijnlijkheid klassebehoud weten veilig te stellen. Het team zal volgend jaar dan ook wederom in de vierde klasse actief zijn. Einduitslag: TV Mallumse Molen – T.V. Park Grintebos: 5 – 3.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven