Uitslagen concours bij de Molenruiters

REKKEN – In het weekend van 9en 10 juni hielden de Molenruiters Rekken hun twee jaarlijkse concours op Tenkweide te Rekken. Op de zaterdag waren de pony’s aan de beurt. Vele kinderen en ouders kwamen met hun pony om te strijden voor de prijzen. Jet Vrolijk lid van de st. Steffenrijders won als afsluiting van het ponyconcours de grote prijs van Rekken met haar pony Jumper. Deze werd aangeboden door Diergeneeskundig Centrum DC Bekenland.

Zaterdag avond was het de beurt aan de veteranen. Ongeveer 45 40+ combinaties kwamen aan de start en leverden een mooie strijd. Zondag werd het paardenconcours verreden. Ook vele starts leverden hier een mooie strijd. In de middag was er een show van de Koninklijke Nederlands Politiehondenvereniging met hun honden, zij gaven een spectaculaire demonstratie. Tussen de verschillende klasses van het springen werd de ring optimaal gehouden door de inzet van twee Belgische paarden begeleid door Dhr. Peek. Buiten de ring werd er ook nog een leuke activiteit van gemaakt voor de kinderen.

Deze mochten op een rubberen mat staan die werd voort getrokken door de belgen. Als afsluiting bij de paarden werd er ook een spannende strijd gestreden in de Grote prijs van Rekken. Angelique van Arem met Odin waren de snelste en mocht de 1e prijs in ontvangst nemen. Deze werd aangeboden door Kliniek voor Gezeldschapdieren Eibergen en Landbouwmechanisatie Wolterink. Overige uitslagen: 4 e Femke te Woerd met Magic dressuur klasse B cat. C, 4e Julia te Woerd met Jacodi’s Aziel springen klasse L cat D/E, 4e en 5e Diane Willemsen met Donn F.K. dressuur klasse B, 4e Diane Willemsen met Farli FK dress. Klasse Z1. Springen klasse B 4e Susan Karnebeek met Wodan, klasse M 2e Carolien Kroekenstoel met Wonder T. 40+ springen klasse L 4e Henk Koerselman met Udina. 1e viertal molenruiters rekken.

Uitslag grote prijs van Rekken pony’s: 1e Jet Vrolijk met Jumper, 2e Gert Jan Heinen met Chico, 3e Anne May van Heemstra met Shutterfly, 4e Julia Zwaanenburg met Maxima Uitslag grote prijs van Rekken: 1e Angelique van Arem met Odin, 2e Tom Klokman met Arizona, 3e Jennifer Grosman met Ultra, 4e Susan Karnebeek met Wodan, 5e Carolien Kroekenstoel met WonderT.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven