Beltrum heeft nu nieuw digitaal info-bord

img170BELTRUM – In Beltrum is afgelopen vrijdag een nieuw informatiebord geplaatst. Het houten info-bord – voor de kerk in het centrum – maakt plaats voor een spiksplinternieuw digitaal bord. Leo ter Woerd namens de Raad van Overleg: ”We moeten met de tijd mee, tevens is dit bord veel sneller. Het verstrekken van de informatie aan de inwoners en passanten is met de komst van het nieuwe bord een hele grote verbetering.” In de gemeente Berkelland zijn op dit moment weinig digitale informatieborden te vinden.

“Marcel Helmers heeft jarenlang het oude bord onderhouden. Het was altijd een hele klus om de houten platen te vervangen. Nu kunnen we met één druk op de knop de informatie wijzigen.” Dennis Severt neemt het stokje over van Helmers. Binnenkort kunnen verengingen, instellingen en andere organisaties hun informatie aanleveren bij de Raad van Overleg. Via het Meerjarenprogramma Vitaal Platteland (PMJP) heeft de gemeente Berkelland geld ontvangen van de provincie Gelderland om het bord te betalen.

”We hebben bij de gemeente een tijd terug een project ingediend”, zegt Ter Woerd. De Raad van Overleg en enkele vertegenwoordigers van gemeente Berkelland gaan binnenkort het bord officieel in gebruik nemen.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2868]

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven