Beltrum maakt zich op voor beachparty!

BELTRUM – Na de succesvolle beachparty van 2011, zal er dit jaar weer zon, strand, palmbomen, sport, muziek, feest, cocktails, gezelligheid en meer te vinden zijn in Beltrum. Zaterdag 11 en zondag 12 augustus zal voor de tweede maal op het voormalig ABCTA-terrein in Beltrum een Beachparty plaatsvinden. Stichting Beachparty Beltrum organiseert op deze unieke locatie een tweedaags sportevenement (beachvoetvolley, beachtennis & beachvolleybal) en een Beachparty.

Terwijl er een plan voor nieuwbouwwoningen op het terrein wordt gerealiseerd, wordt er tevens een sportief en gezellig evenement georganiseerd. Het wordt een evenement voor jong en oud met dit jaar de introductie van het beachtennis toernooi voor volwassenen en “de grootste zandbak van Beltrum” voor de kids. Op zaterdagmiddag 11 augustus wordt er een beachvoetvolley- en beachtennis toernooi gehouden. Tevens wordt er deze middag aan de kinderen gedacht door het “de grootste zandbak van Beltrum”.

In de avond volgt er een gezellige en volledig aangeklede Beachparty met medewerking van DJ Jasper. Hij draait in diverse discotheken in deze regio en staat bekend om zijn professionaliteit, interactie en enthousiasme. Bezoekers zullen zich aan de Zuid-Europese kust wanen. De aanvang van het feest is 20.00 uur. Op zondag 12 augustus wordt er vanaf 12.00 uur een beachvolleybal toernooi gehouden met aansluitend een Beachparty.

Vorig jaar deden er meer dan 45 teams mee. Het aansluitende feest zal worden verzorgd door DJ Martijn Koedam. Deze DJ heeft afgelopen jaar op de zaterdagavond de tent op z’n kop gezet en is onder andere bekend van Gelre FM en van diverse discotheken in de regio (onder andere bar ’t Doktertje).

Bij het beachvoetvolley- en beachvolleybal toernooi wordt 4 tegen 4 gespeeld, bij het beachtennis toernooi wordt 2 tegen 2 gespeeld. Bij het beachvolleybal toernooi zal er een recreatieve- en een prestatie klasse zijn. Er zal een klein bedrag aan inschrijfgeld worden gevraagd en opgeven kan via de website. De minimumleeftijd voor het sportprogramma is 14 jaar. Tevens zullen er op zondag diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd worden (springkussen, schminken, zwembad enzovoort).

”Natuurlijk hopen we iedereen te zien op de zaterdag en de zondag! Kom gerust een kijkje nemen met het hele gezin, kom sporten of kom voor de sfeer en de gezelligheid! Er is van alles te beleven op het strand in Beltrum”, zegt Luke te Woerd. Voor meer info en opgave, zie www.beachpartybeltrum.nl. Sportievelingen dienen zich voor 4 augustus op te geven.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven