Berkellandse boswachters gaan digitaal

RUURLO – Vanaf vandaag (16 juli) is het weblog van Staatsbosbeheer Achterhoek in de lucht. De boswachter is vaak als eerste op de hoogte van bijzondere natuurontwikkelingen en interessante natuurweetjes. Hoe leeft die aparte boomkikker eigenlijk? Hoe gaat het met de Oehoe? Waarom worden veel natuurgebieden in de Achterhoek gemaaid? In een wekelijks ‘dagboek’ op internet kunt u het te weten komen.

Staatsbosbeheer beheert, verspreid over Berkelland, bijzondere natuurgebieden. Deze worden gekenmerkt door een enorme variatie in planten en dieren. In de natuur van Berkelland – en de rest van de Achterhoek – lopen de boswachters regelmatig tegen bijzonderheden aan en dat willen we graag delen. Dus wie meer wil weten over het wel en wee van dier en plant in de gemeente Berkelland kan dat vanaf nu volgen vanuit huis.

”Als we het hebben over de natuur in de Achterhoek en het werk van Staatsbosbeheer zijn we ook erg benieuwd wat u daar van vindt, reacties op het weblog zijn daarom van harte welkom. U kunt zich op het weblog aanmelden, dan krijgt u een mail wanneer er een nieuw bericht verschijnt. Dit zal ongeveer 1 keer in de week zijn”, zegt boswachter Sanne Beld die actief is in Berkelland.

Kijk op: www.staatsbosbeheerachterhoek.wordpress.com.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven