Boerendag: Fiets ‘m d’r in een lompe boel!

tn_dsc07277BELTRUM – De boerendag gaat dit jaar de boeken in als geslaagd. Honderden mensen kwamen ’s middags en ’s avonds een kijkje nemen op het terrein aan de Bosmansweg. Trekkertrek, live muziek, vermaak voor de kids en Fiets ‘m d’r in, genoeg ‘ingrediënten’ voor een gewild feestje in het buitengebied van Beltrum. Elk jaar wordt het (boeren)feest afgesloten met iets ludieks. Deze editie heeft de organisatie gekozen voor ‘Fiets ‘m d’r in’. Dit zorgde voor een groot spektakel (zie foto’s en video).

De deelnemers werden per veewagen naar een groot bad gebracht (naast de feesttent). “Het lijken wel varkens, wat een herrie maken die jongens”, roept een oude man die staat te genieten. Daar moesten de jongeren op een fiets over een smal parcours over het water. Dit zorgde voor hilarische beelden. Slechts weinigen haalden de bel.

Tijdens Fiets ‘m d’r in is er één deelnemer gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. Het spektakel trok veel bekijks. Jong en oud stond langs de kant. Tussendoor werden er allerlei grappen en grollen gemaakt (zie video).

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2954]

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven