Ongeval: Personenauto rijdt voortuin in

tn_dsc06160NEEDE – De hulpdiensten moesten dinsdagmiddag rond 17.00 uur uitrukken voor een ongeval op de Deldenseweg (ter hoogte van camping ’t Klumpke). Een bestuurder – die richting de camping reed – kreeg op de weg waarschijnlijk een black-out en kwam daardoor op de andere weghelft terecht. Een automobiliste moest daardoor uitwijken en belandde met haar auto gedeeltelijk in een sloot. De bestuurder ‘gleed’ door en reed met zijn voertuig in een voortuin. De weg is uren afgesloten geweest.

Naast de hulpdiensten was er ook een boer die hielp tijdens het incident. Hij spande een ketting tussen zijn tractor en de auto zodat het voertuig niet verder de sloot in zakte. De brandweer heeft de vrouw uit de auto gehaald en overgedragen aan het ambulancepersoneel. De man – die mogelijk een black-out heeft gehad – raakte niet gewond. De provincie Gelderland zorgde voor de afsluiting van de weg.

De VOA kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar de precize toedracht van het ongeval. Het verkeer werd omgeleid via een andere route.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2904]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven