‘Summer edition 2012’ was zeer geslaagd

NEEDE – De door volleybalvereniging Dynamo Neede georganiseerde ‘summer edition 2012’, dat zaterdag 30 juni werd georganiseerd, mag buitengewoon geslaagd genoemd worden. De eerste editie van dit beachvolleybaltoernooi was met acht deelnemende teams niet echt groot te noemen, maar de gezelligheid en het prachtige weer maakten het tot een geslaagd evenement. Op ‘Dynamoplaza’ –  het beachterrein van volleybalvereniging Dynamo – werd op twee van de drie beschikbare velden fanatiek gespeeld.

Rond 13.00 uur begonnen de teams, mat aansprekende namen als De Hete Donders, De Knooiers en Robbie’ s Angels, aan de poulewedstrijden die bestonden uit twee sets van elk 10 minuten. Kruisfinale’s moesten bepalen wie er in de ‘grande finale’ mocht spelen om de toernooi-overwinning. Uiteindelijk ging het team van Kampvolk met de eerste prijs aan de haal, pakte Jasmijnstraat de tweede plaats en wisten De Hete Donders beslag te leggen op de derde plek.

Na de fysieke inspanningen op het zand, werd er door de teams genoten van een welverdiende BBQ en de bijbehorende dorstlessers, waarbij nog eens uitgebreid werd nagepraat over de geslaagde middag, die komend jaar zeker een vervolg zal krijgen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven