Wereldberoemde Klubbheads in Eibergen

klubbheadsEIBERGEN – Stichting Draaimolen heeft het programma voor de najaarskermis weer rond. Van 24 tot 27 augustus is er weer volop vertier op de Brink. De organisatie heeft dit jaar de wereldberoemde Klubbheads weten te strikken voor de zaterdagavond. De dj’s hebben bijna de halve wereld op stelten gezet met de (re)mixen en nummers uit de jaren negentig (zie video). Over de openingsact – op vrijdagavond – doet voorzitter Niek Boevink nog heel geheimzinnig. ”Het is een secret guest, vergelijkbaar met YES-R. Wie het is verklappen we nog niet.”

Naast de Klubbheads zijn er nog meer leuke activiteiten op de kermis te vinden. Eibergse ondernemers kunnen de bedrijvenborrel weer bijwonen. “Vorig jaar was het een succes, we zijn er nog niet helemaal uit op welke dag we dit gaan doen. Aan de ondernemers de keuze vrijdag of zaterdag.”

Op het podium verschijnt vrijdagavond de band Lickety Split. Een top-40 coverband bestaande uit vier dames. Op zaterdag staat de kermisfietstocht op het programma evenals de kermisloterij. Boevink: ”Ook kermis voor iedereen komt dit jaar terug.” Vanaf 20.00 uur zullen de Klubbheads een gastoptreden verzorgen tijdens de’ back to the 90’s party’. Zondag begint de kermis met het vogelschieten in het openluchttheater (13.30 tot 17.00 uur).

Tegelijkertijd is er een grote warenmarkt in het centrum met een show die wordt verzorgd door AMI kappers. Op het podium staat de band Beatline (60’s/70’s muziek opgericht door aantal bandleden van The Flames).

Op maandag is het ‘I Love Monday’. Vier Eibergse dj’s laten weer flink van zich horen. Bert Maatman (dj Nolly B) komt als gast draaien. Alle activiteiten zijn gratis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven