Touwtrekwedstrijd bij TTV Eibergen

Door Redactie op 15-08-2012

EIBERGEN – De wedstrijden touwtrekken om het kampioenschap in gewest oost beginnen weer na de zomerstop. De Touwtrekkersvereniging Eibergen organiseert op 19 augustus de zevende competitieronde op het sport terrein aan de Haaksbergseweg. Nadat in juni de competitie werd afgebroken werden de wedstrijden om het NK en de Selectieteams gehouden. Hier werd bepaald welke teams Nederland mogen vertegenwoordigen op het aanstaande W.K. in Zwitserland. Omdat de oostelijke inbreng weer groot is geeft dit een extra dimensie aan de wedstrijden op 19 augustus in Eibergen.

’s Morgens wordt om 10.00 uur  gestart in zowel de 680 als de jeugdklasse. Voor de jeugdklasse is het tevens het laatste toernooi, omdat de ploegen volgende week afreizen naar het GENSB toernooi. Een groot internationaal toernooi waar alleen jeugdploegen aan deel mogen nemen. Na het ochtend programma zal de huldiging van de jeugdkampioenen plaatsvinden. Naar het WK is de jeugdselectie van gewest oost afgevaardigd. Alle selectiespelers zullen deze ochtend aan het touw komen.

In het middag programma dat ongeveer 13.15 zal starten komen de dames de 640 klasse en de 720 klasse aan het touw. Hierin komen de selectieteams uit. Dat wil zeggen dat Eibergen in zowel de 640 klasse als de mix klasse Nederland zal vertegenwoordigen. De mix klasse bestaat uit 4 dames en 4 heren touwtrekkers. Het Borculose Heure vertegenwoordigd Nederland in de 700 klasse. In de 700 klasse heeft de internationale bond de 680 en de720 teams gecombineerd. Dit team komt dan ook in Eibergen aan het touw. Voor zowel de 640 als de 700 zijn de WK wedstrijden belangrijk om deelname aan de Worldgames af te dwingen. Deze worden volgend jaar in Colombia gehouden.

Al met al een spannend dagje touwtrekken in Eibergen. Iedereen is van harte welkomop 19 augustus vanaf 10.00 op het sportterrein van de TTV Eibergen. De wedstrijden zullen omstreeks 15.30 zijn afgelopen. De touwtrekkersvereniging hoop op veel publiek om de Spelers tijdens de wedstrijden aan te moedigen. De toegang is gratis

Copyright © 2012 NUB
Realisatie: Niels Voortman - Computer-Parts.NL - Eibergen
Bandenservice Vermeulen Eibergen

Twaalf podiumplaatsen voor judoka’s
NEEDE - Dorpshuis Het Trefpunt in Zandpol (Drenthe) stond afgelopen zaterdag in het teken van de judosport, hier werd voor de eerste keer het Mikata-j......
Lees verder »

Negen maal goud voor judoka’s ’t Höfke
NEEDE - Sporthal De Mossendam aan de Mossendam te Goor stond afgelopen zondag in het teken van de judosport. Hier werd voor de negende keer het tweede......
Lees verder »

Topteam Berkelland verliest en wint bij BCA in Arnhem
HAARLO - Het is de carambole spelers van Topteam Berkelland uit Haarlo zaterdag niet gelukt om met de volle winst bij Biljartcentrum Arnhem terug te k......
Lees verder »

HCR Prinsen verliest in Apeldoorn van A 1 Biljarts
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen leden zondagmiddag een 6-2 nederlaag bij hekkensluiter A1 Biljarts. Halverwege stond het nog 2-2, maar i......
Lees verder »

VV DEO F1 is Kampioen geworden
BORCULO - DEO F1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden! Het bleef spannend omdat zij tot de laatste wedstrijd op een gedeelde eerste plaats stonden.......
Lees verder »

RGV Gala in 4 jaargetijden op 29 november
RUURLO - Zaterdag 29 november vindt in de sporthal ’t Rikkenhage weer het tweejaarlijkse RGV Gala plaats. Net als de vorige succesvolle editie is er g......
Lees verder »

HCR Prinsen trekt aan het kortste eind
HAARLO - Het is HCR Prinsen uit Haarlo zondagmiddag niet gelukt om de aansluiting met de top vier in de ere divisie driebanden te bewerkstelligen. In ......
Lees verder »

HCR Prinsen dicht bij een puntendeling in Den Haag
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen uit Haarlo waren zondag in Den Haag bij Biljartcafé Jorissen dicht bij een puntendeling, maar uiteindeli......
Lees verder »

-->