Ere divisie driebanden start 2 september

HAARLO – Op 2 september gaat de ere divisie driebanden weer van start. Holland Mineraal is na een jaartje noodgedwongen gespeeld te hebben in Haarlo, teruggekeerd in Lochem. Vanaf nu spelen alle teams in Zalenncentrum Bousema aan de Zutphenseweg 35 in Lochem. Ronny Hazewinkel is blij dat het verblijf buiten Lochem slechts één jaar geduurd heeft en hoopt dan ook de publieke belangstelling bij de thuiswedstrijden weer zal toenemen. Gemakkelijk zal het dit seizoen niet worden om de prestaties van het afgelopen seizoen te evenaren of zelfs te verbeteren.

“We gaan in eerste instantie voor een plaats in de middenmoot, want net als in het afgelopen seizoen zullen we Murat Coklu en Stefan Galla een paar keer moeten missen, omdat deze toppers verplichtingen hebben in Duitsland. De start voor de competitie had ook wel wat gemakkelijker gekund, want wij spelen direct al tegen de landskampioen A1 Biljarts uit Apeldoorn, gevolgd met een uitwedstrijd tegen één van de favorieten Frans Bevers/Dallinga uit Sluiskil. In beide wedstrijden moeten we het al stellen zonder Coklu en ook in Sluiskil is Galla er niet bij”, aldus de captain.

Maar hij is optimistisch over de inbreng van de Nederlandse spelers. ”Met name door de komst afgelopen seizoen van Anno de Kleine zijn wij in de breedte sterker geworden en mede daardoor en het spel van Jelle Pijl en Stefan Spilleman zijn wij ook zonder de Turkse en Duitse inbreng een geduchte tegenstander geworden.”

In de wedstrijd tegen de landskampioen, die ten opzichte van het vorig seizoen geen wijzingen heeft ondergaan, stuurt Ronny Hazewinkel de volgende spelers naar de tafels: Jelle Pijl, Stefan Spilleman, Anno de Kleine en Stefan Galla. De wedstrijd begint 2 september om 13:00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven