HCR Prinsen/Urlive.tv in de eerste divisie

HAARLO – Na het stoppen van Hatrans/Twente in Enschede, is HCR Prinsen/Urlive.tv de hoogst spelende vereniging in het Oosten des Lands in de landelijke driebandencompetitie. Het gepromoveerde team uit Haarlo van captain Michel van Silfhout komt voor het eerst uit in de eerste divisie. Over de kansen is Van Silfhout zeer voorzichtig.

“Wij zijn weliswaar met Markus Galla en door de komst van Dave van Geel sterk op de plaatsen 1 en 2, maar Raymund Swertz en ikzelf moeten nog doorontwikkelen in het driebanden. Met de Duitser Carsten Lässig op vier zijn wij op papier een sterk team, maar dat kun je ook van de overige teams zeggen. Als we bovenin de middenmoot meespelen en eindigen zou een heel goede prestatie zijn en dat geeft perspectieven voor de volgende jaren, want de sponsors willen graag top driebanden gaan bieden in Haarlo”.

Het team begint zondag 9 september met een thuiswedstrijd tegen Aardexpress BV/Thekes uit Herpen met spelers als Ronny Lindemann en Frank de Graaf, spelers die allebei met een moyenne van boven de 1.000 zijn geëindigd. De wedstrijd aan de Eibergseweg in Haarlo bij HCR Prinsen begint om 13:00 uur en captain Michel van Silfhout stuurt Dave van Geel, Markus Galla, Raymund Swertz en Carsten Lässig naar de tafels.

Overigens spelen nog vier teams van HCR Prinsen/Urlive.tv in de landelijke divisies. Het tweede team speelt in poule 3 van de tweede divisie, het derde team in poule 6 van de derde divisie en het vierde en vijfde team spelen in poule 8 van de vierde divisie.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven