Krijgt Etikon na zeven jaar een opvolger?

HAARLO – Kan Etikon ook aan het eind van het seizoen 2012/2013 opnieuw de beker met grote oren in ontvangst nemen. Dat is de vraag die een ieder zich stelt bij het zien van de samenstelling van de diverse teams. Bennie Deegens van Etikon is daar heel duidelijk over. “Verschillende teams hebben zich zodanig weten te versterken dat je er verzekerd van kan zijn dat het tot het eind spannend zal blijven. Met name De Wellse Vaert is met de komst van Frédéric Caudron duidelijk in de breedte sterker geworden.

En wat te zeggen van Biljartkeu.nl/De Veemarkt met de voormalige Your Event Live spelers Raymund Swertz en Michel van Silfhout aangevuld met de sterke Duitse speler Ludger Havlik? Neen echt favoriet zijn wij niet, maar we zullen uiteraard onze uiterste best gaan doen om voor de achtste keer op rij de titel naar Haarlo te halen, want dat zijn wij min of meer aan onze stand verplicht”.

Etikon bestaat ook dit jaar uit Jean-Paul de Bruijn, Patrick Niessen en Henri Tilleman. Als reserves zijn aangetrokken Freddie ter Braak en de nog jonge Demi Pattihuru. Etikon begint de competitie op zaterdag 8 september in Rumpt tegen De Graafschap Biljarts en nieuwkomer Osdorp-Biljartshop Leiden uit Amsterdam.

De bekendste spelers bij de thuisclub zijn Martien van der Spoel, Dave Christiani, Europees kampioen bij de junioren Gert-Jan Veldhuizen en de Fransman Pierre Soumagne. Of deze laatste zal spelen is nog niet bekend. De wedstrijden in Rumpt beginnen om 11:00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven