Olden Eibergen dagkampioen geworden

EIBERGEN – In Eibergen vond afgelopen zondag de 7e competitiewedstrijd touwtrekken plaats. In het ochtend programma waren de wedstrijden ongemeen spannend. ’s Middags was de hitte een bepalende factor. Tijdens het ochtend programma waren vooral de jeugdploeg en de 680 B van Eibergen goed op dreef. Beide ploegen werden ongeslagen dagkampioen. Voor de jeugd van Eibergen betekende dit een vierde plaats  in de eindrangschikking.  De jeugdklasse trok in Eibergen hun laatste competitie wedstrijd omdat ze volgende week op het GENSB toernooi in Belgie actief zijn.

Voor de 680 b klasse betekende het dagkampioenschap dat ze nu stevig op de derde plaats staan. In de 680 A gaat Vorden ruim aan de leiding. Ook in Eibergen werden ze dagkampioen. Gevolgd door Eibergen, OKIA op de tweede plaats. In het middagprogramma werd Olden Eibergen dagkampioen in de 640 B klasse. Ze zijn officieus kampioen in deze klasse. Eibergen verloor haar tweede plaats aan Hagmolltrekkers en zal volgende week alles op alles moeten zetten om het tij te keren. In de 640 A klasse was het ongemeen spannend.

Drie ploegen eindigden op de (gedeelde) eerste plaats te weten Eibergen, Bisons en Okia. Hierdoor blijft in de totaal rangschikking Eibergen lijstaanvoerder. Heure won de 720 klasse soeverein en is inmiddels officieus kampioen. In de dames klasse strijd Eibergen fanatiek om de derde plaats. Ze staan nu nog 4 punten voor op Koapmangirls uit Tilligte.

Volgende week vind de eindronde van de competitie plaats in Oele. aanvang wedstrijden 10.00 uur.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3001]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven