Tiende editie tenniskamp weer geslaagd

img_1096BERKELLAND – Op de tennisparken in Borculo, Eibergen en Ruurlo was het de afgelopen week een drukte van belang tijdens de 10e editie van het tennisdagkamp, een driedaags evenement dat jaarlijks wordt georganiseerd door de tennisverenigingen uit Eibergen, Borculo, Ruurlo en Zieuwent. Veel kinderen nemen al heel wat jaren deel aan het tennisdagkamp. Zij vinden het vooral leuk om mee te doen. De hulptrainers leren de kinderen niet alleen de techniek, maar het zijn volgens de kinderen ook nog eens echte grappenmakers.

Dit jaar waren er zeven hulptrainers, die de hoofdtrainers bijstonden op de tennisbaan. Maar plezier staat bovenaan op het lijstje. ‎Tien jaar tennisdagkamp: wat een succes… en wat was het warm. Op dag één was het weer nog redelijk aangenaam in Borculo, op dag twee was het al iets warmer in Ruurlo. Op dag drie tijdens de jubileumdag in Eibergen was het zo warm dat er weinig getennist, maar wel heel veel met water “gespeeld”.

Er was een ballonnenclown, de grondleggers Erik en José Kleinluchtenbeld werden in het zonnetje gezet. Ook werd er afscheid genomen van een aantal vrijwilligers. Als afsluiting hebben we lekker met z’n allen genoten van de BBQ. De organisatie kijkt terug op drie topdagen!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven