Zomer-sport op zwembad ’t Vinkennest

EIBERGEN – Sport Federatie Berkelland en zwembad ‘t Vinkennest in Eibergen werken samen aan het Zomersport-programma. Zomersport dat betekent dit jaar de gehele schoolvakantie elke week sportactiviteiten voor de jeugd van 6 t/m 18 jaar op het zwembad in Eibergen. Want wat is nu leuker dan sporten in en om het zwembad? Woensdag 1 augustus werd er een waterpoloclinic georganiseerd met medewerking van een keeper van BZC en dat werd gewaardeerd door de jeugd.

Op de planning staan nog een luchtbeddenrace, voetvolley en een boardingvoetbaltoernooi. Omdat het weer niet te voorspellen is is het handig de SFB te volgen via de website www.sportfederatieberkelland.nl, facebook (Sport Federatie Berkelland) en twitter (sportberkelland). Zo weet je precies wanneer we waar zijn deze zomer. Er zijn leuke prijzen te winnen.

”Wij komen naar zwembad ‘t Vinkennest deze zomer, sport je lekker mee?” Wil je zeker weten of iets doorgaat bel dan even 0545-476727.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven