Viertal Molenruiters Gelders kampioen

REKKEN – De Molenruiters hebben tijdens de Gelderse Kampioenschappen in Wezep meerdere successen weten te behalen. Onder leiding van instructrice Astrid Grosman is het viertal in de klasse L kampioen van Gelderland geworden. Het viertal bestaat uit: Susan Karnebeek, Marloes Kornegoor, Elise Kroekenstoel, Chantal Leusink, Renkse Luttikholt en Sasja Zwart.

Daarnaast hebben de Molenruiters een 6e prijs behaald met het verenigingskampioenschap. Hierbij reden in de dressuur: Marloes ter Beek, Diane Willemsen, Renske Luttikholt en Chantal Leusink. In het springen kwam uit voor de vereniging: Rita Wisselink, Anke Winkelhorst, Elise Kroekenstoel en Susan Karnebeek.

Beide teams hebben zich met dit resultaat gekwalificeerd voor de Nederlands kampioenschappen te Ermelo. Die plaats vindt op 22 september. Daarnaast mochten enkele Molenruiters individueel rijden op de Gelderse Kampioenschappen. Rita Wisselink met haar paard Ziris reed twee foutloze rondes waarmee ze een mooie 10e prijs heeft gewonnen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven