Alle scholen actief tijdens 9e sportweek

NEEDE – In de 9e Needse Sportweek maandag 17 t/m vrijdag 21 september hebben alle 650 leerlingen van groep 4 t/m 8 van alle basisscholen uit Neede, Rietmolen, Markvelde en Noordijk heerlijk gesport. De organisatie was in handen van Sport Federatie Berkelland in samenwerking met enkele mensen uit het onderwijs. Bijna alle verenigingen uit Neede en omgeving hebben zich gepresenteerd deze week om nieuwe leden aan zich te binden.

En nu na afloop van de sportweek nodigen alle deelnemende verenigingen de leerlingen uit voor enkele proeftrainingen bij de club, dat maakt de kennismaking helemaal compleet. Voor het overzicht van alle verenigingen en hun aanbod kijk op de flyer van de Needse Sportweek op de site www.sportfederatieberkelland.nl.

De Sportweek was niet mogelijk geweest zonder de inzet van de vele vrijwilligers van de 20 verenigingen, de stagiaires van het Assink Neede, de ouders, de scholen en de EHBO. Daarnaast zijn wij onze sponsoren erg dankbaar: Bakkerij Stroet, Rabobank Neede, Albert Heijn en Sport- en Recreatiecentrum ’t Spilbroek. De Needse Sportweek is genomineerd voor het Rabo Coöperatiefonds 2012.

Dus we roepen alle sportieve Rabobank-leden op te stemmen op de Needse Sportweek op de afdelingsbijeenkomst maandagavond 15 oktober in Noordijk. Alle foto’s en filmpjes van de Sportweek staan op www.sportfederatieberkelland.nl. Iedereen hartelijk dank en tot volgend jaar.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven