De Berkelzangers presenteren nieuwe cd

BORCULO – De Berkelzangers presenteren zondag 23 september hun nieuwe cd ‘Bij Jou’. Tijdens een bijzonder concert zingen de Borculose mannen nummers van hun cd. Ze doen dit met Sandra Vanreys, Dick van Altena en Hein Migchelbrink, die ook meewerkten aan de cd. Vanaf eind vorig jaar hebben De Berkelzangers hard geoefend om helemaal klaar te zijn voor het opnemen van de cd. En het resultaat mag er zijn.

Vol trots presenteert het koor 23 september de cd tijdens een concert dat gratis toegankelijk is voor donateurs, maar waarbij ook andere belangstellenden van harte welkom zijn. Het concert staat nagenoeg volledig in het teken van de cd, verschillende nummers zullen worden gezongen door het koor.

Ook de Borculose muziekvereniging Volharding speelt op een van de nummers mee. Na het verschijnen van de cd ‘Anders’, ruim tien jaar geleden had het koor behoefte opnieuw een cd te maken met gevoelige luisterliedjes. Op de cd staan zeven nummers die nooit eerder op cd zijn verschenen. Het concert is zondag 23 september bij Zaal Peters aan de Steenstraat in Borculo.

De zaal is open om 13.45 uur en het programma begint om 14.30 uur. Donateurs hebben inmiddels bericht ontvangen wanneer ze de toegangskaarten kunnen ophalen. Voor belangstellenden zijn kaarten te koop bij Henk Konijnenberg (tel. 0545 272658), via [email protected] en aan de kassa à € 7,50.

Donateurs krijgen na afloop gratis een cd mee naar huis. Cd’s zijn in de zaal, aan het eind van het concert, te koop voor € 7,50.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven