Dubbel weekend voor Holland Mineraal

HAARLO – Voor het Lochemse Holland Mineraal staat er voor het komend weekend een “dubbel”op het programma. Op zaterdag 15 september moet het team van Ronny Hazewinkel in Sluiskil aantreden tegen één van de favorieten, Dallinga Frans Bevers, en een dag later wordt er thuis gespeeld tegen promovendus Landswelvaren/Iets Anders uit Kwadendamme. Net als in de eerste wedstrijd kan Hazewinkel niet over zijn sterkste formatie. “Zowel op zaterdag als zondag moeten we het stellen zonder Murat Coklu en Steffan Galla, waardoor Anno de Kleine de “pole” positie gaat innemen.”

Met name in de thuiswedstrijd is het zaak om de punten in eigen huis te houden, maar het team uit Zeeland bestaat uit een mix van geroutineerde spelers zoals Francis Forton en Henk Habraken en jonge spelers met onder andere Ronnie Daniels en Kees Wittens. In Sluiskil treffen we ook op de Belgische topspelers Frédéric Caudron en Eddy Leppens en de jongeling Glenn Hofman.

Het wordt een zwaar weekend”aldus de man uit Lochem. Naast Anno de Kleine bestaat het team van Holland Mineraal zowel op zaterdag als op zondag uit Jelle Pijl, Fabian Blondeel en Stefan Spilleman. De thuiswedstrijd zondag in Zalencentrum Bousema begint om 13:00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven