Electro World druk bezig in nieuw pand

NEEDE – Inmiddels zijn de werkzaamheden rond “Plan Simmelink” aan de Borculoseweg in de afrondende fase. Terwijl de mensen van Electro World Neede op de huidige locatie artikelen aan het uitverkopen zijn om met zo weinig mogelijk voorraad over te gaan, is men aan de Borculoseweg met man en macht hard aan het werk om de verhuizing medio oktober goed te laten verlopen. In de nieuwe winkel heeft Ard Eijsink met zijn team voldoende ruimte om de klanten de noviteiten op het gebied van consumentenelectronica te demonstreren.

Zo is het aanbod laptops, tablets en aanverwante artikelen zoals cartridges, printers en diverse accessoires enorm uitgebreid. Sterker nog, deze producten liggen demonstratieklaar zodat u zelf kunt ervaren hoe makkelijk het allemaal werkt. Jong en oud kunnen zich op deze afdeling prima vermaken. Doordat de vervangingsmarkt van inbouwapparaten de laatste jaren is toegenomen, wordt natuurlijk ook bij Electro World Neede met een schitterende inbouwwand hier perfect op ingespeeld.

Is uw vaatwasser defect of wilt u uw inbouwkoelkast vervangen voor een energiezuinig apparaat? Dan kunt u in de presentatiewand een goed beeld krijgen welk apparaat het meest geschikt voor u is. Indien u het wenst, kunnen zij ook bij u thuis de situatie beoordelen en u gratis een passend advies geven.

Deze inbouwapparaten worden, zoals u van Electro World Neede gewend bent, door hun eigen technische dienst snel en vakkundig ingebouwd. Kortom, nog een paar weken en Electro World Neede zal met een feestelijke opening zijn deuren openen aan de Borculoseweg 17.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven