FC Eibergen speelt gelijk tegen FC Trias

EIBERGEN – In Winterswijk speelde het eerste zondagteam van FC Eibergen met 0-0 gelijk tegen FC Trias. Daarmee blijft de ploeg ongeslagen. Met de uitslag konden beide ploegen redelijk tevreden zijn, al waren de gasten in de tweede helft 35 minuten lang de bovenliggende partij.   Voor rust grossierden de teams in balverlies en was het niveau niet al te hoog. Eibergen bleek technisch sterker, maar de aanvallen van Trias waren minstens zo gevaarlijk. Beide ploegen kregen een aantal mogelijkheden, maar de precisie bij de afwerking ontbrak veelal.

Na de theepauze namen de bezoekers al snel het heft in handen. Trias had de hele wedstrijd behoorlijk veel overtredingen nodig, om de Eibergenaren af te stoppen. Met name invaller Niels Weeink bleek een voortdurende dreiging voor Trias. De jonge aanvaller was twee keer dicht bij een treffer. Ondanks het grote overwicht lukte het de ploeg van trainer Arno Leppink niet om door te drukken.

In de slotfase kreeg Trias nog twee flinke kansen, maar beide keren vloog de bal net langs de paal.   Zondag speelt FC Eibergen om 14.00 uur op De Bijenkamp tegen een andere promovendus; Vorden.