Holland Mineraal bezoekt Amsterdam

HAARLO – Na een weekje rust wat betreft de landelijke ere divisie driebanden, pakken de spelers van Holland Minaraal zondag 30 september de draad weer op. Tegenstander is dan het nog ongeslagen V.d. Broek Biljarts/Hanbat in Amsterdam/Osdorp. Het team van Frans van Schaik heeft uit de drie gespeelde wedstrijden vier punten behaald, twee meer dan het team van Ronny Hazewinkel. Voor het eerst dit seizoen kan de captain van de Lochemse formatie tegelijk over zijn buitenlandse “toppers” beschikken.

Murat Coklu en Steffan Galla, die in de eerste wedstrijd tegen A1 Biljarts wel meedeed, maken dan hun opwachting tegen een ploeg die de eerste drie wedstrijden heeft gespeeld met de Fransman Jeremy Bury en de Koreaan In Won Kang. Verder kan Van Schaik kiezen uit verschillende Nederlandse spelers waaronder Dick van Uum en hijzelf. Het team van Holland Mineraal kent verder de vertrouwelijke samenstelling met Anno de Kleine op plek drie en Jelle Pijl op plek vier.

Stefan Spilleman, die in het dubbelweekend als één van de weinigen zijn beide partijen wist te winnen, zal als eerste reserve optreden. De wedstrijd In Amsterdam/Osdorp begint zondag 30 september om 13:00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven