Landelijk bekende dj bezoekt De Bengel

EIBERGEN – Café de Bengel is helemaal klaar voor het grote bokbierfestival dat zaterdag 6 oktober wordt gehouden. Het café noemt het feest: ‘Bok um erop Party’. Er komt een landelijk bekende dj. Wie? Dat wil de eigenaar nog niet verklappen. ”Kom dat ontdekken tijdens het bokbierfestival.” Terwijl de herfst haar laatste gouden zonnestralen produceert en het groen langzaam haar prachtige herfsttinten krijgt, is dit precies het juiste moment voor het onvervalste bokbier. Traditiegetrouw wordt in het vierde kwartaal het jaarlijkse bokbier seizoen geopend.

Eibergen kent al een paar jaar het avondvullende bokbierfestival. Het idee om destijds een begin te maken met dit festival, kwam uit de koker van de toen nog in Groenlo gevestigde bierbrouwer Grolsch in samenwerking met de bij de Grolsch aangesloten Eibergse horeca. Het bokbier wordt u zaterdag 6 oktober voor een vriendenprijs aangeboden.

Eigenaar Marco Roerdink: ”Kenners verzekeren ons nu al dat het bokbier overheerlijk zal smaken.” De entree voor dit festijn is gratis en het begint om 20.00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven