Open podium: Eendracht toont talent!

HAARLO – Op zaterdag 22 september organiseert de jubileumcommissie van Muziekvereniging De Eendracht een Open Podium in Kulturhus ’t Stieltjen in Haarlo. Vanaf 19.30 uur treedt talent uit Haarlo en omstreken op. De toegang is gratis.

Dit jaar bestaat Muziekvereniging De Eendracht uit Haarlo 90 jaar. Een van de onderdelen van het jubileumprogramma is een Open Podium. Naast leden van de malletband van de vereniging treden talenten van alle leeftijden op met muziek, zang en dans. Daarnaast wordt deze avond het Haarloos kampioenschap roffelen georganiseerd. En is er een wedstrijd wie de langste toon op een bas tuba kan blazen.

Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd. In de hal van het Kulturhus kunnen bezoekers de geschiedenis van De Eendracht bekijken.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven