Overwinning HCR Prinsen 1/Urlive.tv

HAARLO – HCR Prinsen 1/Urlive.tv heeft ook haar tweede wedstrijd van dit nog prille seizoen gewonnen. In Druten werd Derks Optiek moeizaam, maar verdiend met 2-6 verslagen. Opmerkelijk in deze wedstrijd was, dat in alle vier wedstrijden het team van captain Michel van Silfhout tegen een achterstand aan stond te kijken, maar door wilskracht en veerkracht werden drie van de vier wedstrijden toch in een ruime overwinning omgebogen.

Zo wonnen Raymund Swertz en Michel van Silfhout respectievelijk van Jan Roelofsen, 30-45 in 57 beurten, en Anton Jilisen, 35-45 in 66 beurten, en won ook kopman Dave van Geel, die zijn eerste wedstrijd speelde voor de ploeg uit Haarlo, met 32-45 in 46 beurten van Kenny Miatton. Alleen Markus Galla kon het uiteindelijk niet bolwerken tegen Mathy Monnissen.

Na 43 beurten trok hij met 45-36 aan het kortste eind. Koploper in de eerste divisie poule 2 is Capelle, dat na drie wedstrijden nog ongeslagen is. HCR Prinsen 1/Urlive.tv volgt met vier punten uit twee wedstrijden. Op 13 oktober speelt de Haarlose formatie opnieuw een uitwedstrijd, dan gaat het op bezoek bij het uit de ere divisie gedegradeerde Berendhaus Groep/Horeca in Doetinchem. Aanvangstijd is 19:00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven