Rabo veldtocht op zondag 30 september

BORCULO – Zondag wordt de jaarlijkse Rabo Achterhoek Veldtoertocht gehouden. De organisatie van deze ATB tocht is in handen van toerclub de Berkelrijders uit Borculo. Evenals de voorgaande jaren verwacht de organisatie weer veel deelnemers die  zowel van binnen als ver buiten de regio komen. Dit is mede te danken aan het mooie, afwisselende, technische en daardoor uitdagende parcours.

Door de club is de laatste maanden hard gewerkt aan de route. Door het telkens weer verkennen van nieuwe mogelijkheden en toestemming van diverse landeigenaren, is het gelukt de route op veel punten te vernieuwen. De route gaat via het buitengebied van Borculo en Ruurlo naar Lochem en Barchem. Er zijn veel mooie paadjes in opgenomen en op de Lochemseberg en de Kaleberg ook een serie mooie en pittige beklimmingen. De langste afstand van 85 km gaat ook door de Veldhoek en het Grote Veld.

Onderweg zijn er verzorgingsposten ingericht waar men kan eten en drinken. Hier is ook EHBO en technische hulp aanwezig. De tocht wordt volledig bewegwijzerd met linten, pijlen en borden. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn: 30 km, 50 km, 65 km en de 85 km.

De start is tussen 08:30uur en 09:30 uur bij Buitencentrum Kerkemeijer aan de Ruurloseweg 51 te Borculo. Meer informatie is te vinden op www.achterhoek-veldtoertocht.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven