Rijders van de Pasruiters zijn kampioen

NEEDE – Na Gelders Kampioen te zijn geworden mochten we zaterdag 22 september met het zestal van de paarden naar de Nederlandse Kampioenschappen in Ermelo. In samen werking met de instructeur Theo Gelinck en commandant Anton Hermelink  hebben Wouter Hermelink, Britt Riethorst, Nienke klein Zevert, Ilse Rupert, Joyce Dreijerink, Elke Kettering en de twee reserves Nathasja ten Brinke en Najama Voogd zich goed voorbereid op het Nederlands Kampioenschap.

Na vele trainingsuren mochten ze zaterdag ochtend in de nieuwe outfit, speciaal door een sponsor aangeschaft voor de Nederlandse Kampioenschappen om 8.30 uur het spits afbijten. Wachtend op de laatste uitslagen op het scorebord, zagen we dat alle trainingsuren werden beloond.

In de klasse L werden ze eerste met een percentage van 67,20%, een kleine twee procent meer dan nummer twee.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven