Schuurman BZC speelt Champions League

BORCULO – Op woensdag 26 september 2012 om 20:30 uur speelt tweevoudig landskampioen Schuurman BZC uit Borculo zijn eerste Champions League wedstrijd van dit seizoen tegen het Duitse Waspo ’98 Hannover.  Overigens zijn, een aantal dagen na de loting, de uit- en thuiswedstrijd tegen Hannover omgedraaid. Schuurman BZC speelt zijn Europese thuiswedstrijden in zwembad Het Ravijn in Nijverdal. De wedstrijden worden georganiseerd in samenwerking met collega-club Het Ravijn. Overigens, werd dit weekeinde de vijfde tegenstander bekend, namelijk Ligamus-Tbilisi.

Deze Georgische ploeg wist in eigen huis zijn voorronde pool te winnen door verrassend genoeg het gerenommeerde CN Sabadell uit Spanje te verslaan. Het volledige wedstrijdschema treft u aan onder dit bericht. Komend weekeinde spelen de heren van Schuurman BZC op zondag om 15:00 uur nog een wedstrijd om de Supercup tegen bekerwinnaar AZ&PC in het Amersfoortse Sportfondsenbad.

Dezelfde dag speelt het team om 18:00 uur in Amersfoort nog een oefenduel tegen Bayer Uerdingen. Het team van coach Zeno Reuten hoopt daarna volledig voorbereid te zijn op het komende Europese duel.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven